Filme.MDy.Ro – Filme Online


Fetih 1453 (2012)

Year : 2012 Director : Faruk Aksoy Running Time : 160 minute Genre : , ,
Movie review score
5/5

Scurta descriere Fetih 1453 (2012)

După mulți ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe toți locuitorii Constantinopolului, un sultan ambițios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie măreață pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Până să ajungă la porțile propriei cetăți, sultanul Mehmed II-lea va trebui să treacă peste multe pericole care îi vor ingreuna și mai mult misiunea pe care a jurat să o ducă la bun sfârșit .Vestea campaniei sale împotriva imperiului a ajuns și la urechiile lui Uluibatli Hasan care va încerca să impiedice oastea condusă de Mehmed și să ajungă la Constantinopol prin orice mijloc posibil. Feith 1453 este un film care evocă istoria secolului și multele războaie purtate contra Imperiului Otoman.

 

 

 

 

Fetih 1453 (2012) online subtitrat in romana

Fetih 1453 (2012) online subtitrat in romana (Sursa 2)

Procesarea solicitarii dvs., Va rugam sa asteptati...

Ti-a placut filmul? Acorda si tu o nota!
1:Monument de prostie2:Pierdere de timp3:Mai bine nu4:Momente bune, dar atât5:Aşa şi-aşa6:Bunicel7:Bun8:Foarte bun9:Obligatoriu de văzut10:Capodoperă (62 voturi, NOTA film: 9.11 din 10)
Loading ... Loading ...

27 Responses so far.

 1. andrei says:

  superb filmul , il recomand :)

 2. excelent film merita vazut

 3. Alex Turcitu says:

  vizionare placuta un film extraordinar

 4. Maya Maria'm says:

  super na … lov it

 5. Stefan Aurel says:

  foarte bun :) merita vazut

 6. foarte bun filmul , recomand tuturor carora le place genul istoric

 7. Chiar este bun, pt doritorii genului!

 8. Yoo Dragutza Tah says:

  CAPODOPERA pt turci, si pt cei ce le place acest gen e film.

 9. Excelent, foarte bun cred ca este m-ai bun chiar si ca Troia reusit.

 10. Aise Veli says:

  Descrierea nu are legatura cu filmul! Este vorba de cucerirea constantinopolului. Ulubatli Hasan este unul din generalii lui Fatih Sultan Mehmet al II lea, el nu lupta impotriva imperiului otoman ci impotriva imperiului bizantin. Otomanii nu au izgonit pe nimeni din Constantinopol!pentru mai multe informatii cititi viata lui Mehmet al II lea (cuceritorul).

 11. un film ce merita nota 1000 multumim pt postare

 12. LA MULTI ANI MAESTRE

 13. Excelent film, dar nu am reusit sa inteleg diferenta dintre turci si otomani, pe unde am cautat imi spune ca este acelasi lucru.Stie cineva?Il rog sa-mi spuna.Multumesc.

 14. Turcii actuali sau selgiucizi sau otomani, sunt un popor din rasa turcomana ( turcii actuali-selgiucizi, turcmenii, uzbecii, azerii, etc) iar primul lor conducator mai important care a inceput cuceririle si extinderea ca stat a fost Otman sau Otoman, de aici si turcii otomani!

 15. turcii sunt cei bruneti si cu nasul acvilin, dar imperiul Otoman a fost cladit de turcii selgiucizi plecati din zona Iranului de azi. Ei sunt la origine sateni cu ochii albastri sau verzi, dar de-a lungul timpului s-au pierdut aceste trasaturi. totusi mai exista si azi urmasi ai acelor triiburi, chiar si in Romania. multi mai confunda turcii cu tatarii; alta greseal. A spune otoman e ca si cum ai spune roman din imp. Roman dar putea sa fie de alta nationalitate, atat doar ca imp. Roman a fost infiintat de romani.Cam asta ar fi difereneta si credema ca stiu ce zic….:D

 16. Extrem de bun filmul! Mi-a placut enorm! Va recomand, daca gasiti: Valea Lupilor (tot turcesc) Kumlar Vadasi

 17. Ionut Cata says:

  Super tare filmul…nota maxima 10.

 18. Popescu Ion says:

  Pana se incarca filmul, arunca o privire aici http://www.marketglory.com/strategygame/luciyan06
  Acesta este un site unde pe langa faptul ca te distrezi jucand, castigi si bani. Lupti, muncesti, iti poti face companii, poti participa la razboaie si strangi bani pe care ii poti retrage. Intra pe site la sectiunea TOP – VENITURI si vezi cati bani au retras alti jucatori. Iti stau la dispozitie cu orice informatie (mesaj pe site la luciyan06).

 19. Ener Aby says:

  turcii ii zic Osman

Leave a Reply